Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
cukiernik28
|
Wysłany: 2008-02-23 11:59:44 Temat postu: problem z modulem polsatu w gi780uci |
|
|
mam maly problem z gi 780uci a mianowicie z modulem polsatu na wiekszosci kodowanych programach wystepuje w trakcie ogladania komunikat tego programu nie ma w twoim abonamencie i tak co 30sekunda mam caly pakiet a na programie dla abonentow wystepuje komunikat aby wpisac pin i ten program jest zakodowany soft mam z poczatku grudnia i wgrywany w hollexie prosze o szybka pomoc |
|
Powrót do góry |
|
 |
Igorek
|
Wysłany: 2008-02-24 17:07:22 Temat postu: Re: problem z modulem polsatu w gi780uci |
|
|
cukiernik28 napisał: | mam maly problem z gi 780uci a mianowicie z modulem polsatu na wiekszosci kodowanych programach wystepuje w trakcie ogladania komunikat tego programu nie ma w twoim abonamencie i tak co 30sekunda mam caly pakiet a na programie dla abonentow wystepuje komunikat aby wpisac pin i ten program jest zakodowany soft mam z poczatku grudnia i wgrywany w hollexie prosze o szybka pomoc |
Udzieliłem odpowiedzi w innym wątku - oprogramowanie Interstar -> GI 8700 i problemy z modułem Polsatu.
Sprawdź tam.
Mnie to pomagało, ale przyznam szczerze, że nie byłem tym rozwiązaniem zachwycony _________________ Ferguson FX 7600 UCI+ moduł Polsatu |
|
Powrót do góry |
|
 |
|